Informationen om Den Nya Välfärden som citerades ifrån Dala-Demokraten här stämmer inte. Tankesmedjan Den Nya Välfärden finansieras inte av Svenskt Näringsliv utan låter hälsa att:

Den Nya Välfärden är finansierad av ca 20 000 företagare som stöder oss i vårt arbete. Det förekommer således inget finansiellt stöd från Svenskt Näringsliv. Informationen som finns på Wikipedia är inte korrekt.

Kommentarer (1)

  • Per Bylund

    5 år sedan

    En sådan rättelse bör väl kanske gå ut om Ludwig von Mises Institutet i Sverige också…? Att mises.se inte har någon budget och hittills aldrig gjort några investeringar eller storslagna/glammiga projekt borde ju ha fått artikelförfattarna att fundera över sponsringen. Fast med tanke på vad de skrev i artikeln (att t ex kalla Reinfeldt för nyliberal… vilket dåligt skämt!) så är fakta och sanning inte något de bekymrat sig om.

    Mises.se har fått enormt stöd av Svenskt Näringsliv: ganska precis noll kronor och noll öre. Och så kommer det att förbli, för SN har inget intresse av att finansiera radikala alternativ – och mises.se vill inte bli en del i SN:s apparat. Vi är ett självständigt, radikalt alternativ.

Kommentera

* = obligatoriska uppgifter

Tillåtna taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>